Home » Sense categoria » La solidaritat amb la Lore arriba a Salamanca

La solidaritat amb la Lore arriba a Salamanca

De nou l’anarcosindicalista salmantina ha sortit al carrer per solidaritzar-se amb una companya. Aquesta vegada ha estat Lorena, afiliada del sindicat de CNT a Valladolid, la qual ha patit un acomiadament per part d’una empresa ruin i miserable, que no ha tingut escrúpols a enganyar a la nostra companya, anunciant que anaven a convertir el seu contracte temporal en un indefinit, i fent-la fora a la tornada de les seves vacances.

 

GADIS, empresa adscrita al Grup IFA, va conèixer de primera mà el que és l’autèntica solidaritat, la que es practica entre els iguals, entre els treballadors d’uns i altres llocs, donant suport des d’una punta de l’Estat, els conflictes que sorgeixen en cada racó del nostre món.

Aquest matí de dissabte hem ensenyat a l’empresa que la CNT-AIT no es quedarà de braços plegats, que no es callarà davant l’atropellament dels drets de la nostra companya. GADIS s’ha passat de llesta, però ho pagarà. No pararem fins que la Lorena sigui readmesa al seu lloc de treball.

Farem tantes concentracions com considerem oportú per assolir el nostre objectiu, i demanarem el BOICOT als productes d’aquesta cadena de supermercats durant el temps que duri el conflicte. GADIS sap el que ha de fer per aturar-ho, i és readmetre a la companya. Tampoc se’ls demana tant.

Destaquem el bon fer de les companyes que hem estat donant suport aquest matí a Salamanca a la Lore, la tranquil·litat que en tot moment mostrem davant la presència dels sempre molestos “agents de la llei” i l’ànim que presentem durant tot l’acte. Els veïns del barri Vidal s’han assabentat de primera mà del que ha succeït amb aquesta empresa, i moltes persones s’han aturat a interessar-se per la situació de la companya. Molta gent que es disposava a entrar a l’establiment amb carrets ha decidit fer marxa enrere i fer les seves compres en un altre lloc. A més, ens hem sentit prou recolzats per un barri que per uns moments va recuperar el seu caràcter obrer. Amb la concentració d’aquest matí hem demostrat a la ciutat que la CNT-AIT segueix viva a Salamanca, i que donarà suport a tants companys com sigui necessari.

(Per a més imformació, visita la pàgina web del sindicat de CNT-AIT Valladolid, www.cntvalladolid.es).

¡GADIS, compleix el que promets! ¡Lorena readmissió!

Posted in Sense categoria

Comments are closed.