Home » Sense categoria » Bombers en lluita per la seguretat i dignitat (2)

Bombers en lluita per la seguretat i dignitat (2)

Descarregueu tot el comunicat imprimible

Les seccions sindicals de CNT-AIT subscriuen el comunicat emès des de l’Assemblea Permanent de Bombers:

Creiem que la principal línia de treball és i ha de ser la seguretat dels bombers i no la fictícia imatge d’eficàcia en l’extinció que s’ha volgut i és vol donar basant–se en unes estratègies prepotents sense els recursos suficients.

Volem dipositar la nostra seguretat i el nostre destí com a Cos de Bombers en mans de professionals escollits per criteris de capacitat i eficàcia, que portin a terme un projecte de futur consensuat entre bombers i tots els grups polítics del Parlament, on el bomber sigui l’eix vertebrador de la guàrdia i de la prestació d’un servei públic de qualitat.

Els bombers de la Generalitat estem en lluita i ens negarem a fer cap hora extra estructural que pugui emmascarar amb la nostra complicitat, la perillosa manca de personal que pateix el col·lectiu i que posa en risc la nostra seguretat i la dels ciutadans de Catalunya..

No estem disposats a ser còmplices en la implementació d’unes mesures que ni tan sols han estat treballades ni consensuades amb els experts en prevenció i seguretat.

Estarem disposats a fer totes les hores que calguin, quan la situació de risc ho demani i assumirem la nostra feina en escenaris de penositat i perillositat, sempre que es prioritzi la seguretat dels bombers a les hectàrees de bosc.

Amb aquesta incompetència, amb aquest autoritarisme i amb aquest menyspreu per la nostra dignitat i la nostra seguretat, els bombers de la Generalitat de Catalunya ens posem en lluita i continuarem lluitant fins que s’assumeixin responsabilitats i es solucionin els problemes que ens han portat a aquesta situació.

PER LA SEGURETAT DE TOTS I LA NOSTRA DIGNITAT

Comunicat de premsa des de Tarragona, a 8 de juliol del 2010

Posted in Sense categoria

Comments are closed.