Home » Sense categoria » La concentració al 112 de Reus amb bombers

La concentració al 112 de Reus amb bombers

Descarregueu tot el comunicat imprimible

La secció sindical de Guaites Forestals el dijous 22 de juliol es va sumar a la concentració convocada per l’Assemblea Permanent de Bombers, tant per les pròpies reivindicacions com en solidaritat de les reivindicacions dels demés bombers i de la secció sindical del servei 061 també present a l’acte d’inauguració institucional del nou edifici d’emergències 112.

El president de la Generalitat José Montilla, i els consellers d’Interior i Salut Joan Saura i Marina Geli respectivament, es van citar el matí de dijous per a veure la instal·lació d’aigua i inaugurar un altre edifici d’atenció telefònica d’emergències, el 112, amb un preu d’uns 40 milions d’euros.

Amb això, col·lectius de treballadors dels diversos serveis d’emergències van acudir per a reivindicar la incoherència entre les inversions supertecnològiques i la retallada de despeses en material de treball i personal. Un total d’entre 100 i 150 persones amb banderes, cartells, pancartes i cornetes van proporcionar el crit de fons durant tot l’acte.

Des de CNT-AIT també es van cridar consignes contra la política d’acomiadaments i retallades de l’ecosocialista Joan Boada sobre l’àra de bombers de la Generalitat, i contra la mateixa política de Susana Budiño al servei 061 d’Atento Teleservicios España.

En resposta a l’absurd argument del govern de situar aquests equipaments a Reus per agilitzar la resposta en emergències de les petroquímiques i les nuclears, nosaltres afegim que el problema del petroli i del perill nuclear no es resol acostant-los els telèfons sinó desmantellant les centrals nuclears i deixant de dependre del petroli.

Comunicat de premsa des de Tarragona, a 23 de juliol del 2010

Posted in Sense categoria

Comments are closed.