Home » Sense categoria » Calendari de mobilitzacions del sector forestal de Guadalajara i Castilla La Mancha

Calendari de mobilitzacions del sector forestal de Guadalajara i Castilla La Mancha

Des de CNT-AIT Guadalajara fem ressò de les diferents mobilitzacions del Sector Forestal convocades per uns i per altres (SATIF, CCOO, UGT, CGT) per a aquest mes d’agost després de la ruptura de les negociacions per al conveni. Com a sindicat amb presència al ram, concretament amb la Secció Sindical de Treballadors Forestals de Guadalajara, acudirem a totes les convocatòries possibles amb la intenció de difondre el missatge i les reivindicacions dels nostres companys, fent sentir més que mai que l’anarcosindicalisme és una eina per utilitzar per al comú de les treballadores.

– MANIFESTACIONS 18 i 19 d’agost, 11:00 hores, Guadalajara. Recorregut: Palau del Infantado – Seu de GEACAM – Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient. CONVOCA: Sindicat Autònom de Treballadors d’Incendis Forestals.

– CONCENTRACIÓ 20 AGOST, 12:00 hores, Toledo. LLOC: Conselleria d’Agricultura. Convoca: UGT, CCOO, CGT.

– Paros de 17 a 19 hores en tots els llocs de treball de CLM. Convoca: UGT, CCOO, CGT.

Pel que fa als efectes i mecànica de les convocatòries organitzades per les burocràcies sindicals d’UGT, CCOO i CGT (la qüestió de la vaga bàsicament) hi ha molt a dir, i sobre la decisió de la seva portada a terme també. Caldria qüestionar la implicació directa de les treballadores del sector per llançar aquestes convocatòries, que brilla per la seva absència tot i que el delegacionisme és el que té. Igualment, caldrà veure què passa. Animem a totes les treballadores a acudir a les convocatòries plantejades.

CNT-AIT = Autoorganització, assemblearisme, federalisme, anticapitalista, antiparlamentarismo, acció directa i solidaritat entre treballadors.

Posted in Sense categoria

Comments are closed.